[PDF] ✩ Mon grand appartement ❤ Christian Oster – Playutopia.us

Mon grand appartementMarie Laure Delorme Livres Hebdo, 1999 Portrait De Christian Oster Laquo, Avant De S Asseoir, Il Dispose Devant Lui Une Pochette De Couleur Remplie De Feuilles De Papier Ldquo, Ce Sont Des Notes Sur Mes Livres Au Cas Ougrave, J En Aurais Besoin Je Ne Me Souviens Jamais De Ce Que J Cris Rdquo,

[PDF] ✩ Mon grand appartement ❤ Christian Oster – Playutopia.us
 • Paperback
 • Mon grand appartement
 • Christian Oster
 • English
 • 26 May 2017
 • 9782702850657

  10 thoughts on “[PDF] ✩ Mon grand appartement ❤ Christian Oster – Playutopia.us


 1. says:

  Verschenen op De Reactor PERFECT GESLAAGDE MISLUKKINGOver Mijn grote appartement van Christian Oster vert Kiki Coumans Katrien Vandenberghe , Uitgeverij Vleugels, Bleiswijk, 2017, ISBN 9789078627364 176p Het is eerder zeldzaam dat de wervende zinnen op de achterflap bedoeld om de potenti le lezer tot aankoop te verleiden effectief ook de waarheid vertellen Soms koop je dan een kat in een zak Dat is anders bij Mijn grote appartement van Christian Oster 1949 Want daar staat achterop te lezen Al in de openingszinnen van het boek is fijntjes duidelijk dat dit geen gewone roman is Het gevoel dat dit geen roman is als een ander overvalt de lezer inderdaad al meteen vanaf de eerste zinnen Mijn naam is Gavarin en ik wil graag iets zeggen.Toen ik op een avond thuiskwam, bleef ik voor mijn deur staan Strikt genomen was het niet mijn deur Het glazen exemplaar deed niet m r dan de hal afsluiten in het pand waar ik woonde.Deze badinerende, nauwkeurig beschrijvende en spreektalige stijl is typerend voor Oster Door sommige beweringen, beschrijvingen of situaties letterlijk te nemen en tot op het bot te beschrijven, loodst hij zijn lezers op subtiele wijze zijn absurdistisch universum binnen.OsterChristian Oster, een literaire duizendpoot die op achtentwintig jaar tijd achttien romans schreef, is in Frankrijk een gerespecteerd en gevierd auteur Midden jaren tacht...


 2. says:

  Ik ben niet verder dan blz 65 geraakt en maak de bedenking dat het boek in de oorspronkelijke taal, het Frans, hopelijk beter leest Not my cup of tea ik mis een structuur en een verhaallijn en ik verdrink in de eindeloze gedachtestromen die voor mij nergens naar leiden Ik kan mij niet in het karakter van het hoofdpersonage Gavarin inleven Ik ervaar geen schoonheid, geen sympathie, geen inzichten Al moet ik wel bekennen dat ik hier en daar een sprankel humor heb ervaren Ik ben niet verwonderd of ontroerd en weet me al helemaal niet meegesleept in het boek Dus...


 3. says:

  Dit boek illustreert hoe het ene voorval tot het andere leidt zonder nood aan onderliggende gedachte of motivatie en als je het lang uithoudt dan zie je , dat dit tot goede eindes kan leiden Misschien leidt dit tot een goede levensfilosofie, maar niet tot goede boeken.


 4. says:

  Le premier Oster qui me d oit Pour tout dire, je l ai trouv un peu concon et superficiel Ses phrases sur les femmes manquent de finesse et, cette fois, je n y ai pas cru.


 5. says:

  Le grand appartement de Luc est vide Il veut le remplir d amour Et sa qu te pour l amour commence L amour d une femme, d un enfant na tre, d une serviette et d un bonnet de bain L auteur nous embarque dans un train d...


 6. says:

  Je suis bloui par le style de cet auteur Ce livre n aurait pas d me plaire car l intrigue est des plus minces voire n existe pas en tant que telle, mais pour une fois le style lui seul sauve et bien au del le livre entier C est magnifique.


 7. says:

  Je connaissais Christian Oster pour ses crits jeunesse un peu loufoques Je le d couvre chez les grands L criture est surprenante, tr s poivr e a digresse beaucoup mais le verbe capture Un livre distrayant dont je d plore cependant la fin trop ouverte mon go t.


 8. says:

  Unusual I liked it but I don t know how many would.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *